Nergens anders dan in Noord-Brabant is zoveel ruimte en inspiratie om te experimenteren en te innoveren. De regio is de belangrijkste hot spot van bedrijven en startups die hun bijdrage leveren aan de digitale economie en een data-gedreven maatschappij. Kijk maar naar Den Bosch. Zij zijn hard op weg om Datastad 2025 te worden.

Jong talent behouden voor Noord-Brabant en Den Bosch

Jaarlijks worden vele ambitieuze studenten op een van de hogescholen in de regio Den Bosch en JADS klaargestoomd voor een carrièrestart in digital en data. Voor Den Bosch als toekomstige Datastad is het behoud van dat jonge talent uit de regio een absolute must. Met Vlammrs willen we hen samen met bedrijven en partners verleiden, uitdagen, kansen bieden én binden. Niet alleen voor Den Bosch, maar voor de hele provincie.

Vlammrs: Digital and Data Traineeship

Niet iedereen kan zomaar Vlammr worden. Alleen de allerbesten met (bijna) een hbo- of JADS-diploma krijgen die ene, unieke kans: een 2-jarig Digital and Data Traineeship bij minimaal 2 toonaangevende bedrijven in de regio Den Bosch. Bovendien profiteren Vlammrs van extra benefits, waaronder gunstige voorwaarden bij het afsluiten van een hypotheek. Daarmee behouden we jong talent voor Den Bosch Datastad 2025.

Doe mee

We willen ervoor zorgen dat Vlammrs écht kunnen vlammen. Dus hebben we bedrijven nodig waar zij hun talent volledig kunnen ontplooien. Waar zij hun eerste carrièrestappen zetten en waardevolle bijdragen leveren aan de digitale economie en een data-gedreven maatschappij. Waar zij geïnspireerd worden door enthousiaste collega’s en een eigen relatienetwerk opbouwen. Waar ruimte is om hun eigen talenten te ontdekken en richting te bepalen. En waar Vlammrs ook dóór kunnen vlammen. Want Vlammrs hebben na afronding van hun traineeship uitstekende carrièreperspectieven.

Word partner

Zin om mee te bouwen aan de nieuwe generatie professionals voor de provincie Noord-Brabant? Om op de eerste rij te zitten als het gaat om het aantrekken van jong talent? Kies dan voor een Vlammrs-partnership. Maak een afspraak met Jean-Paul Schreurs (Business Unit Manager Vlammrs) voor een goed gesprek waarin we inspirerende ervaringen uitwisselen en samen plannen maken.

Neem contact met mij op!

Laten we ze samen hier houden...

Kies voor een Vlammrs-partnership