Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige, dochter binnen ORMIT Group. Met een mix van senior data expertise en Young Data Science Professionals helpen wij bedrijven met het ontdekken welke waarde data voor de organisatie kan hebben. Vervolgens begeleiden wij ze op technisch vlak en op soft-skills ze om deze waarde te realiseren. Daarnaast voorzien wij in jouw resourcebehoefte. Heb je Young Data Science Professionals nodig die op projectbasis ingezet kunnen worden? Wij hebben ze voor je! Ze staan te popelen om met een ontwikkelgerichte, frisse blik en hun positieve energie invulling te geven aan bijvoorbeeld businesstransformaties. Daarvoor lopen ze graag het vuur uit hun sloffen!

ORMIT het talent & ORTEC de expertise

De twee initiatiefnemers achter Vlammrs zijn een prima match, want ORMIT is al meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen van toptalent. Door organisaties toegang te geven tot kritisch geselecteerde talenten maakt ORMIT vanuit persoonlijk leiderschap mensen en bedrijven succesvoller. Tel daarbij de dataslimheid van ORTEC en je begrijpt waarom dit een impactvolle combinatie is. Het partnerschap van ORMIT en ORTEC werkt omdat ORTEC al 40 jaar lang een betrouwbare partner is in datagedreven ondersteuning van de besluitvorming. Vandaar ook de slogan van Vlammrs: Empowering data & people. Dat is precies wat we doen!

Datakennis + softskills

De doelstelling van Vlammrs is enthousiaste jongelingen een unieke kans bieden om de basis te leggen voor een succesvolle carrière als data science professional. Het datagedreven werken biedt nieuwe kansen, maar vergt ook een ander werkwijze, mindset en kennis. Bij het succesvol laten slagen van dataprojecten gaat het dan ook niet alleen om data- en analytics-kennis. Ook de juiste set aan softskills is essentieel. Die combinatie bieden wij. Vlammrs onderscheidt zich sterk door de dubbele begeleiding die onze talenten krijgen. Ze krijgen niet alleen de technische ondersteuning vanuit ORTEC, maar juist ook de personal leadership en soft-skill-begeleiding waar ORMIT jarenlange ervaring mee heeft.

Great Place to Work

Binnen onze cultuur draait het om presteren, plezier hebben en leren ‘on the job’ waarbij de klant centraal staat. Een cultuur, waarbij eerlijkheid, transparantie, respect belangrijke normen zijn. Veel lol maken en lachen, samen grenzen verleggen om het verschil te maken. Dat maakt ons een Great Place to Work. Kom je het ook ervaren?

Lees meer over onze visie en werkwijze

Over Vlammrs

Benieuwd naar de datapotentie van jouw bedrijf?

Neem contact met ons op