Ontdek jouw next level in Digital en Data en maak een vlammende carrièrestart!

Je hoeft jou niet te vertellen wat de ongekende mogelijkheden van data zijn. Data, daar ligt jouw passie en talent! Je hebt net je WO diploma op zak of al een paar jaar werkervaring. Je bent klaar om jouw carrière op het gebied van data-engineering. Met de data die jij ontsluit worden onder meer apps, reports en algoritmes aangedreven. Dit om ons klaar te maken voor een dynamische toekomst . Dus ga je op zoek naar de beste plek om jouw talent en data kennis te ontwikkelen. Kortom je wilt een vlammende carrièrestart te maken. Alliander en Vlammrs bieden jou die kans!

Logo van Alliander

De basis voor een succesvolle carrière bij Alliander

Het doel van het speciaal voor Alliander ontwikkelde programma is jou versneld door te laten groeien van Young Data IT Professional richting Data Engineering. Niet verwonderlijk dat naast  het uitvoeren van gave data projecten het hierbij vooral ook draait om  jouw ontwikkeling als data professional. Voor een marktconform salaris ga je in een jaar tijd werken aan maximaal twee opdrachten binnen de 10 scrumteams van Alliander.

Je werkt bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een geografisch informatiesysteem, een data-model of een analytisch-model. Je hebt een fulltime job, waarbij je 4,5 dag in de week bij Alliander aan je project werkt en een halve dag in de week wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Je krijgt technische en soft-skills trainingen en een senior data-expert coacht jou in jouw professionele ontwikkeling, helpt je met de uitdagingen in je projecten en daagt je uit om je optimaal te ontwikkelen. Zo ontdek en ontwikkel jij jouw next level!

Het ontwikkelprogramma

Dit kwalitatief hoogwaardige  ontwikkelprogramma wordt ingevuld door organisaties die stuk voor stuk de top zijn in hun vakgebied. Zo worden de data trainingen verzorgd door The Analytics Academy en de inhoudelijke begeleiding op je opdracht wordt gedaan door senior consultants van ORTEC, werelds grootste leverancier van wiskundige optimalisatiesoftware en advanced analytics. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling staat ORMIT garant, ORMIT is als meer dan 25 jaar de specialist in het ontwikkelen van jong hoogopgeleid talent. Tijdens het 1 jaar durende intensieve programma ben je in dienst bij Vlammrs, waarna je je carrière vervolgt bij Alliander.

De kracht van Vlammrs samengevat

 1. Ontwikkelprogramma

  Haal het beste uit jezelf tijdens ons kwalitatief hoogstaand ontwikkelprogramma tijdens de 1 jarige Data Analytics Academy van ORTEC & ORMIT.

 2. Trainingen

  Onze trainingen op gebied van Data Science, Analytics, Projectmanagement, Personal Leaderschip en Soft Skills zorgen voor een unieke carrièrestart als frontrunner in data

 3. Uitdagende Projecten

  Dankzij de uitdagende dataprojecten in dit programma groeit jouw kennis over data enorm!

 4. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Naast dat je fulltime werkt, ontvang je een marktconform salaris en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 5. Je doet het niet alleen

  Bij vlammrs krijg je namelijk een persoonlijke coach, en er is een peer-group van mede Young Data IT Professionals met wie jij kan sparren!

Solliciteer nu!

Over Alliander

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst. Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom

Over Vlammrs

Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige dochter binnen de ORMIT Group. Vlammrs helpt organisaties met het ontdekken welke waarde data voor de organisatie kan hebben. Dit doen wij door de inzet en mix van senior data expertise en de frisse blik van young data IT talent. Binnen onze cultuur draait het om presteren, plezier hebben en leren ‘on the job’ waarbij de klant centraal staat.

Dit vragen we van je

 • en afgeronde wo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Data Science, Information Management, Business Analytics, Business & IT management, Informatica of Big Data
 • Belangrijk is vooral dat je affiniteit en ervaring hebt met datavraagstukken
 • Tijdens je studie en stages heb je laten zien dat je proactief bent en voor het beste gaat
 • Nevenactiviteiten zijn een pré. Zoals een bijbaan, commissie- of bestuurswerk, buitenlandervaring of een eigen start-up
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ons sollicitatieproces

Let op: op dit moment vindt het sollicitatieproces in z’n geheel online plaats

 • Een snelle reactie op je cv en motivatiebrief
 • Een online capaciteitentest die je thuis kunt maken
 • Twee persoonlijke gesprekken om te kijken of er een match is
 • Een inspirerende Vlammrs assessmentdag
 • Binnen een maand kan het proces afgerond zijn en…
 • …heten we je graag welkom bij Vlammrs!
Solliciteer nu!

Alliander & Vlammrs – Young Data IT Professional

Heb jij het in je om als Vlammr het verschil te maken? 

Solliciteer nu!