Data Analytics Academy Ontwikkeltraject

Ontdek hoe wij data & people in hun kracht zetten en maak een vlammende carrièrestart!

3-jarig Ontwikkelprogramma bij de Data Analytics Academy (ORTEC & ORMIT).

 • Unieke carrièrestart als frontrunner in data
 • Het beste uit jezelf halen tijdens een kwalitatief hoogstaand 3-jarig ontwikkelprogramma
 • Fulltime werken en marktconform salaris
 • Werken aan uitdagende dataprojecten bij toonaangevende bedrijven
 • Trainingen op gebied van data science, analytics, projectmanagement, personal leadership en soft skills
 • Je eigen coach én ambitieuze mede-Young Data Science Professionals
 • Uitstekende carrièreperspectieven

Presteren & Leren

Tijdens dit programma krijg je alle ruimte om je talenten te ontdekken, je richting te bepalen en het beste uit jezelf te halen. Voor een marktconform salaris ga je in 3 jaar tijd diverse projecten bij diverse klanten uitvoeren. Je werkt 4,5 dag in de week en een halve dag in de week wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Je krijgt technische en soft-skill trainingen en een senior data-expert coacht jou in jouw professionele ontwikkeling, helpt je met de uitdagingen in je klant-projecten en daagt je uit om je optimaal te ontwikkelen. Dit doe je ook met de overige Young Data Science professionals, daardoor leer je ook van elkaar.

Groei en vlam door!

Het doel van het speciaal voor Vlammrs ontwikkelde programma is jou versneld door te laten groeien van Young Data Science Professional naar Data Science Professional. En natuurlijk lever jij dan weer een bijdrage aan de digitale transformatie van bedrijven. Tijdens het driejarige ontwikkeltraject staat presteren en leren in het werk voorop samen met inspirerende en ervaren Senior Data Consultants en bouw je je eigen netwerk op. Als Vlammr vlam je na je driejarige ontwikkeltraject keihard dóór, want je hebt uitstekende carrièreperspectieven bij de bedrijven waar je gewerkt hebt.

Solliciteer

Een uniek ontwikkelprogramma

Werken aan uitdagende dataprojecten bij toonaangevende bedrijven? Dat kan! Training, opleiding en jouw coach included. Wij stimuleren je om het onderste uit de kan te halen op de werkvloer én bij jezelf. Kom je kennis, ervaring en je netwerk vergroten. Dit is een unieke kans voor een succesvolle carrière!

 1. Kick-off van jouw ontwikkeling!

  Je leert je mede-Young Data Science Professionals meteen kennen bij de kick-off. De vlammende start van een zeer intensief ontwikkelprogramma. Ook krijg je drie jaar lang een coach.

 2. Focus op jezelf

  Je leert jezelf nog beter kennen. Naast meer over data science en analytics leren we je ook middels een stuk persoonlijke ontwikkeling hoe je je data skills effectief in de praktijk kunt toepassen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan digitale business transformaties en het behalen van businessdoelen.

 3. Impact creëren

  In het tweede jaar ligt de focus op samenwerking en de impact die je maakt. Met gerichte feedback, trainingen en lef om te experimenteren op de werkvloer groei je elke dag. Net als je netwerk.

 4. Keihard doorvlammen!

  Je weet nu wat je energie geeft en waar je echt sterk in bent. Met alles wat je hebt ontdekt, groei je in het derde jaar van het traject door naar een uitdagende functie waarin jij uiteindelijk succesvol en gelukkig bent!

Data Analytics Academy Ontwikkel traject

Solliciteer nu!
Foto quote
“Vlammrs biedt human support in de digitale transitie!”

“Vlammrs biedt met het young data science ontwikkelprogramma projecten uitkomst aan bedrijven. Ze helpt organisaties met digitaal geschoold talent om de noodzakelijke transitie in je bedrijf van binnenuit tot een succes te maken. Zo’n samenwerking biedt perspectief, en past ook bij het economisch DNA van Noord-Brabant!”

– Bert Pauli
Adviseur, commissaris en toezichthouder, oud-gedeputeerde provincie Noord-Brabant

Heb jij het vuur in je?

Word Vlammr!

Dit vragen we van je

 • Een afgeronde wo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Data Science, Information Management, Business Analytics, Business & IT management, Informatica of Big Data.
 • Belangrijk is vooral dat je affiniteit en ervaring hebt met datavraagstukken.
 • Tijdens je studie en stages heb je laten zien dat je proactief bent en voor het beste gaat.
 • Nevenactiviteiten zijn een pré. Zoals een bijbaan, commissie- of bestuurswerk, buitenlandervaring of een eigen start-up.
 • 0-3 jaar werkervaring.

Dit kun je van ons verwachten

 • Een snelle reactie op je cv en motivatiebrief
 • Een online capaciteitentest die je thuis kunt maken
 • Twee persoonlijke gesprekken om te kijken of er een match is
 • Een inspirerende Vlammrs assessmentdag
 • We heten je welkom bij Vlammrs!

Solliciteer nu!

Heb jij nog vragen?
We helpen je graag!

Mail: recruitment@vlammrs.nl