Je wilt je nú ontwikkelen en impact maken op het gebied van data en business? Dan zijn wij er voor jou. In onze visie kunnen we de ontwikkeling van dataprojecten bij bedrijven perfect combineren met het trainen van Young Data Science Professionals door Senior Consultants van ORTEC en The Analytics Academy. We hebben voorbeelden genoeg waarin dat een perfecte combinatie was. Die laten we je graag zien! Klik op de afbeelding hieronder om de case te openen.

Onze Vlammrs in een notendop:

  • Je ziet en weet wat er mogelijk is met de nieuwe technologie. Je bent gedreven om hiermee nieuwe initiatieven te creëren bij bedrijven. Je wilt oplossingen creëren om de kracht van data te gebruiken om de business te verbeteren.
  • Sommige Vlammrs-profielen zullen zich meer op de voorkant richten van data, andere meer op de systeembouw/achterkant. De link met de business is er wel altijd.
  • Er komen kandidaten met verschillende achtergronden, ambities en instapniveaus op het gebied van data binnen. Wij selecteren wie het meest geschikt is.
  • Vlammrs hebben allemaal een afgeronde wo-opleiding, hebben een sterke affiniteit met data en zijn gedreven om het beste uit zichzelf te halen.

Toegevoegde waarde

Meer doen met data door bijvoorbeeld verbanden te leggen, voorspellingen te doen op basis van de data en data goed inzichtelijk maken, is het uitgangspunt. Daarmee kunnen bedrijven hun processen optimaliseren, betere service verlenen aan bestaande klanten, maar ook mogelijkheden ontwikkelen om nieuwe klanten te bereiken. Toegevoegde waarde leveren, daar draait het om. Dat doen we als volgt:

  • We veranderen organisaties van onderaf met instroom van datatalent.
  • Onze talenten geven het goede voorbeeld en creëren zo duurzame digitale transities.
  • We trekken alleen de toptalenten aan door onze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Match tussen ambities

Onze klanten hebben de ambitie om optimaal te profiteren van hun data. Onze Vlammrs hebben de ambitie om zich optimaal te specialiseren in de praktische kant van Data Science, maar ook in change management, agile werken, projectmanagement en transformatie door het goede voorbeeld te geven. De match tussen deze twee ambities is de basis van de werkwijze van Vlammrs. Wat sowieso een overkoepelend thema bij de opdrachten is: ‘Hoe kun je data laten werken voor een bedrijf?’. Daar wil immers iedereen graag het antwoord op weten. Wij zorgen ervoor.

Interesse in onze data analytics academy?
Word Vlammr!

Visie & werkwijze

Benieuwd naar de datapotentie van jouw bedrijf?

Neem contact met ons op