Zie alle stories

Welkom bij Vlammrs!

Jaarlijks worden vele ambitieuze studenten op een van de hogescholen in de regio Den Bosch en JADS klaargestoomd voor een carrièrestart in digital en data. Als toekomstige Datastad is het behoud van dat jonge talent uit de regio Den Bosch een absolute must. Met Vlammrs willen we hen samen met bedrijven een vlammende start bieden: een 2-jarig Digital and Data Traineeship bij minimaal 2 toonaangevende bedrijven in de regio Den Bosch.

Voor bedrijven

We willen ervoor zorgen dat Vlammrs écht kunnen vlammen bij bedrijven waar zij hun talent volledig kunnen ontplooien. Waar zij hun eerste carrièrestappen zetten en waardevolle bijdragen leveren aan de digitale economie en een data-gedreven maatschappij. Waar zij geïnspireerd worden door enthousiaste collega’s en een eigen relatienetwerk opbouwen. Waar ruimte is om hun eigen talenten te ontdekken en richting te bepalen. En waar Vlammrs ook  dóór kunnen vlammen. Want Vlammrs hebben na afronding van hun traineeship uitstekende carrièreperspectieven. Zin om mee te bouwen aan de nieuwe generatie professionals voor de provincie Noord-Brabant? Om op de eerste rij te zitten als het gaat om het aantrekken van jong talent?  Ontdek hier de mogelijkheden voor een Vlammrs-partnership.

Voor talenten

In dit traineeship krijg je alle ruimte om je talenten te ontdekken, richting te bepalen bepalen en het beste uit jezelf te halen.  En natuurlijk lever je een bijdrage aan de digitalisering van bedrijven. Tijdens het traineeship werk je samen met inspirerende collega’s en bouw je je eigen netwerk op. Als Vlammr vlam je na je traineeship keihard dóór, want je  hebt uitstekende carrièreperspectieven. Bovendien profiteer je van extra Bossche benefits, waaronder gunstige voorwaarden bij het afsluiten van een hypotheek. Tijdens een persoonlijke kennismaking en een assessment, dagen we jou uit het allerbeste van jezelf te laten zien. Zin om te vlammen? Grijp je kans en meld je hier direct aan!

Vlammrs is een initiatief van ORMIT, al 25 jaar dé specialist in traineeships. In samenwerking met bedrijven bieden we talentvolle (bijna) afgestudeerde hbo’ers in digital en data een unieke kans om in Noord-Brabant en Den Bosch vlammend van start te gaan in hun carrière.

Welkom bij Vlammrs!

Welkom bij Vlammrs!