Maatregelen bij Vlammrs in verband met coronavirus

Vrijwel alle medewerkers werken thuis, Vlammrs gaat door!

Al enige tijd hebben wij bij Vlammrs maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Met de uitgebreide maatregelen die zijn aangekondigd door premier Rutte en het RIVM, zijn er ook vanuit ons aanvullende maatregelen getroffen op dit gebied. Deze maatregelen blijven tot minimaal 27 oktober van kracht.

Wij hebben een duidelijke beslissing genomen: vrijwel alle Vlammrs werken thuis. Onze processen en systemen zijn hier volledig op ingericht. Vlammrs gaat door!

Ondanks dat de aanleiding voor deze maatregelen bijzonder vervelend is, zijn we van nature positief ingesteld en proberen we er met elkaar het beste van te maken. We gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken met onze data talenten en klanten. Dit zal voor iedereen even wennen zijn en we vragen maximale flexibiliteit, maar het biedt ook kansen om te leren van elkaar! 

Vlammrs dienstverlening

Onze dienstverlening blijft doorgaan, zoveel mogelijk online. Trainingen en bijeenkomsten worden vervangen door online alternatieven, met behoud van de Vlammrs-kwaliteit. Ook interviews en coachingsgesprekken doen we online. Afspraken verplaatsen we alleen als dat echt niet anders kan. Wij nemen contact op met onze klanten om afspraken om te zetten naar online afspraken. Talenten die willen solliciteren voor Vlammrs kunnen per vacature lezen wat hiervoor de mogelijkheden momenteel zijn.

En dan nog even dit:

  • Heb je vragen? Neem contact op met je vaste contactpersoon of gebruik één van de andere contactmogelijkheden.

Maatregelen bij Vlammrs in verband met coronavirus

Maatregelen bij Vlammrs in verband met coronavirus